mantenimiento-contra-incendios

SOL·LICITI INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS ARA

Se necesita un valor.Formato no válido.
Formato no válido.
Se necesita un valor.Formato no válido.

controle sus gastos
pruebas de fuego
comunidad propietarios
servicio express para transporte

Servei Exprés per a transportistes y vehicles
de servei públic.

A F-54, S.L. sabem l'important que és reduir el temps d'espera dels professionals al volant. Per aquesta raó, posem a la disposició dels transportistes i vehicles de servei públic un servei especial que agilitza el subministrament i/o manteniment dels extintors i la tramitació de la documentació pertinent.

EVITI SANCIONS DELS AGENTS DE TRÀFIC.


Solament en 15 minuts revisem els seus extintors i li lliurem el corresponent Certificat de revisió, a preus molt econòmics.

Oferim assessorament sobre la legislació en matèria de seguretat contra incendis. Adjuntem la normativa vigent perquè Vostè pugui estar informat en tot moment dels requisits establerts.

SI NO DISPOSA DEL SUFICIENT TEMPS PER LLEGIR LA INFORMACIÓ D'AQUEST APARTAT TRUQUI'NS I RESOLDREM ELS SEUS DUBTES!


orden-ministerio de industria y energia Ordre 16887 del Ministeri d'Indústria i Energia per la qual es determinen les condicions que han de reunir els extintors d'incendis instal·lats en vehicles de transport de persones i mercaderies..
adr ADR. Li aconsellem que consulti el següent capítol: Cap. 8.1 relatiu a les disposicions generals relatives a les unitats de transport i el material a bord. Apt.8.1.4: Mitjans d'extinció d'incendis (pàgines 1013, 1014).

RESOLDREM ELS SEUS DUBTES!

.

extintoresBarcelona

EXTINTORS F54, S. L. 2012 Tots els drets reservats.Política de privacitat. Disseny web.

--//BLOQUE COOKIES-->
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK Más información